The Better Travel Co

info@thebettertravel.co / +383 44 10 30 50

Ne operojmë me flotë të re për të përmbushur standardet më të larta të cilësisë, sigurisë dhe mbrojtjes së mjedisit.

Automjetet tona përditësohen dhe rinohen rregullisht për të ju përshtatur mjedisit të ndryshueshëm të transportit dhe ato janë të pajisura me teknologjinë më të fundit për ta bërë përvojën e pasagjerit të rehatshme dhe të gëzueshme.

Flota jonë

Mercedes C-Class Limuzinë (3 ulëse)

Mercedes V-Class Kombi (7 ulëse)

Ford Transit 2020 Kombi (17 ulëse)

Koncepti i sigurisë në rrugë

Siguria vjen e para. Automjetet tona kontrollohen rregullisht teknikisht dhe janë në përputhje me rregulloret vendore dhe ndërkombëtare të transportitit rrugor të pasagjerëve dhe standardet e mbrojtjes së mjedisit.

Higjiena dhe shëndeti: Ne mbajmë certifikatën “Safe Travels” të lëshuar nga Këshilli Botëror i Udhëtimit dhe Turizmit dhe Unioni i Turizmit të Kosovës.

Kompania jonë plotëson standardet më të larta të higjienës dhe sigurisë shëndetësore, duke përfshirë udhëzimet dhe protokollet e Covid-19.

Si operator i licencuar për shërbimet e transportit ndërkombëtar të pasagjerëve, The Better Travel Co. përdor një sërë masash për të siguruar një udhëtim të sigurt për pasagjerët tanë:
- Inspektimi teknik i automjeteve
- Kufizimi i shpejtësisë
- Vozitës me eksperiencë
- Trajnim për respektim të shenjave të komunikacionit
- Flota e re me teknologji të sigurt për makinë
- Rripat e sigurisë
- Ulëset për fëmijë
- Përkrahja me GPS
- Ndihma e parë
- Sigurimi
- Parashikimi i motit
- Zgjedhja rrugëve të sigurta
- Mbrojtja e privatësisë së pasagjerëve

A keni një veturë apo kombi të ri dhe jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne. Na shkruani menjëherë.