Transport i pasagjerëve me flotë dhe vozitës profesional

Cakto udhëtimin


Mercedes C-Class Limuzinë (3 ulëse)

Mercedes V-Class Kombi (7 ulëse)

Ford Transit 2020 Kombi (17 ulëse)

Pse të udhëtoni me ne

Shfletim në internet, e-mail, video, muzikë dhe argëtim përmes Wi-Fi në bord
Mbushja e pajisjeve tuaja përmes portave USB
Vozitës të licencuar në përputhje me ligjin; të trajnuar për çështje ligjore, profesionale dhe etike
Nisja dhe mbërritja në kohë; ngasje në autostrada pa vonesa
Rezervoni, menaxhoni, ndryshoni udhëtimin në internet përmes shërbimit tonë të klientit
Siguria rrugore përmes kontrollit teknik të automjeteve, vozitësve të certifikuar, stabilitetit elektronik dhe sistemit ABS
Automjete të reja, efikase në konsumin e karburantit dhe nivele të ulëta të emetimeve

Bëje storjen tënde të udhëtimit

Vlerësimet

Çfarë thonë klientët tanë
për përvojën e tyre me
The Better Travel Co.

Çfarë thonë klientët tanë
për përvojën e tyre me
The Better Travel Co.

TESTIMONIALS

Top destinacionet

tirana
Prishtinë – Tiranë
saranda
Prishtinë – Sarandë
skopje
Shkup – Prishtinë
belgrade
Beograd – Prishtinë
budva
Prishtinë – Budva
sofia
Prishtinë – Sofie
dubrovnik
Prishtinë – Dubrovnik
thessaloniki
Prishtinë – Selanik

Në udhëtime

Better Travel Co është e bazuar në Prishtinë, Kosovë.
Shërbimet dhe rrjetet tona të transportit janë të shtrira në të gjitha
vendet e Ballkanit dhe të Bashkimit Evropian