The Better Travel Co

info@thebettertravel.co / +383 44 10 30 50

Ne ofrojmë shërbime
të transportit për pasagjerë

The Better Travel Co është e bazuar në Prishtinë, Kosovë. Shërbimet dhe rrjetet tona të transportit janë të shtrira në të gjitha vendet e Ballkanit dhe të Bashkimit Evropian

Shërbimet

Transport Vendor dhe Ndërkombëtarë

Ne ofrojmë transport rrugor në Kosovë, shtete të
Ballkanit dhe të Bashkimit Evropian.

Transport Ekzekutiv
për Biznese

Zgjith nga Mercedes V-class apo
Mercedes V-Class për udhëtimin tuaj.

Dërgim në dhe
Marrje nga Aeroporti

Flota jonë gjithmonë është e disponueshme në kohë, me letrën pritëse, dhe ndihmë me valixhe. Hyp në veturë dhe lidhu në internet.

Transport për
Grupe Private

Ford Transit me 17 ulëse është shumë i përshtatshëm për udhëtimin tuaj në grup me familje, shoqëri, apo kolegë.

Transport për Hotel
dhe Pushime

Vozitësi ynë dhe flota janë të
disponueshëm për ditën tuaj.

Transport për
Ngjarje dhe Evente

Vozitësit tanë do të ju dërgojnë në punëtori,
ceremoni apo ngjarjen tuaj familjare.

Na trego se ku duhet të ju dërgojmë.