The Better Travel Co

info@thebettertravel.co / +383 44 10 30 50

Transport i pasagjerëve me flotë dhe vozitës profesional

  Arrange your trip

  Pse të udhëtoni me ne

  Shfletim në internet, e-mail, video, muzikë dhe argëtim përmes Ëi-Fi në bord
  Mbushja e pajisjeve tuaja përmes portave USB
  Vozitës të licencuar në përputhje me ligjin; të trajnuar për çështje ligjore, profesionale dhe etike
  Nisja dhe mbërritja në kohë; ngasje në autostrada pa vonesa
  Rezervoni, menaxhoni, ndryshoni udhëtimin në internet përmes shërbimit tonë të klientit
  Siguria rrugore përmes kontrollit teknik të automjeteve, vozitësve të certifikuar, stabilitetit elektronik dhe sistemit ABS
  Automjete të reja, efikase në konsumin e karburantit dhe nivele të ulëta të emetimeve
  Vlerësimet

  Çfarë thonë klientët tanë
  për përvojën e tyre me
  The Better Travel Co.

  What our customers say about their experience with The Better Travel Co.

  TESTIMONIALS

  Top destinacionet

  tirana
  Prishtinë – Tiranë
  sarabda
  Prishtinë – Sarandë
  skopje
  Shkup – Prishtinë
  3
  Beograd – Prishtinë
  4
  Prishtinë – Budva
  6
  Prishtinë – Sofie
  belgrade
  Prishtinë – Dubrovnik
  budva
  Prishtinë – Selanik

  Në udhëtime

  Better Travel Co është e bazuar në Prishtinë, Kosovë.
  Shërbimet dhe rrjetet tona të transportit janë të shtrira në të gjitha
  vendet e Ballkanit dhe të Bashkimit Evropian